Despre noi

Cine suntem

Suntem o echipa de cinci profesionisti: doi webdesineri, un grafician si doi marketeri. Cel mai nou dintre noi are in spate sase ani de proiecte in domeniu. Suntem tineri si bine ancorati in utilizarea celor mai recente si eficiente tehnologii.

Lucram la nivel de proiect pentru ca nu suntem de acord cu website-urile sau campaniile create pe banda rulanta. Fiecare client al nostru are nevoi unice de business si va fi tratat ca atare.

read more
Webdesign

Cream website-uri simple one-page sau site-uri complexe multi-page. Putem crea si magazine online si platforme complexe. Experienta noastra in domeniu ne avantajeaza.

Campanii de marketing

Putem seta si optimiza campanii de marketing online pe doua dintre cele mai populare canale de comunicare digitala la ora actuala: Google Adwords si Facebook Ads.

SEO & Digital Content

Daca nu aveti structurat continutul website-ului, noi va putem ajuta creand texte de impact asupra audientei. Toate acestea fiind si SEO, adica optimizate pentru o indexare buna in Google.

Grafica publicitara

Avem in echipa noastra un expert in Corel si Photoshop care poate crea logo-uri, bannere online sau offline, postere, flyere sau brosuri.